Moederdag cadeau idee

Nog even en het is weer Moederdag. Ook dit jaar help ik je graag aan een leuk idee voor Moederdag. 

Moederdag kaartje

Ook ik ben elk jaar weer op zoek naar een leuk en origineel idee voor Moederdag. En voor ik het weet ben ik uren aan het zoeken naar het juiste soort knutselpapier of snoepjes voor in het cadeau. Leuk, maar soms heb je gewoon geen tijd en/of zin om lang bezig te zijn met een moederdag cadeau. Dit jaar heb ik daarom gekozen voor een simpel kaartje. Of nou ja, twee! Ik kon zelf niet kiezen, dus laat ik dit aan jou over. Je kunt ze gebruiken om van het flesje wijn of bosje bloemen een net iets persoonlijker cadeau te maken. Of gewoon om te versturen natuurlijk.

Aan de slag

Ik heb een zwart-wit versie gemaakt die je zelf kunt inkleuren. Maar heb je weinig tijd (of zin) om zelf aan de slag te gaan, dan kun je natuurlijk ook voor de gekleurde versie gaan. Uiteraard kun je ook je kids aan het werk zetten šŸ˜‰ Klik op de link hieronder om de kaarten te downloaden. Even printen op wat dikker papier, knippen, kleuren en klaar is je cadeau!

Moederdag cadeau

Ben je op zoek naar iets anders dan een simpel kaartje? Kijk dan eens naar deze ( en andere) leuke posters. Je kunt ze zelfs laten personaliseren. Even printen, lijstje erom en klaar is je cadeau. 

Succes met kleuren en alvast een fijne Moederdag!

Liefs Barbara

Geef een reactie