Wat anderen over mij zeggen

“Ondertussen heb ik een aantal projecten voor mijn klanten bij Barbara neergelegd. Keer op keer verbaast ze me met hetgeen ze oplevert. De kwaliteit is top, professioneel en precies wat mijn klanten zoeken. Ik voorzie een langdurige en succesvolle samenwerking. Ik kan Barbara dan ook alleen maar aanraden.” 

Jorg Maijen | Uppline

“Vanaf het eerste prettige contact, duidelijke communicatie van idee tot design. Laagdrempelig, vakbekwaam en snelle oplevering van de dienst.”

Marjolein de Laat | De Laat Kenniscentrum

“Ik ben erg tevreden met Barbaraontwerpt. Barbara denkt mee over de mogelijkheden en kijkt daarbij verder dan mijn initiële vraag. Zo heeft ze mijn huisstijl persoonlijk gemaakt en ontwerpen we samen materiaal, dat ik in de logopediepraktijk gebruik. De kinderen vinden het leuk en de ouders krijgen werkbladen, waar thuis mee geoefend kan worden. Echt een aanrader.”

Véronique van Gogh | Logopediepraktijk van Gogh

“Tijdens ons kennismakingsgesprek hadden we meteen een klik en Barbara begreep meteen wat ik wilde. Ze stelde daarbij de juiste vragen om zo tot een tof eerste voorstel te komen. Na een aantal keer gedachten met elkaar gewisseld te hebben, heeft Barbara mijn ideeën omgezet naar een mooi logo en kant-en-klare templates om te gebruiken voor mijn social media. Bedankt voor je creativiteit en geduld!” 

Lois Bertens | YUNG mirrors


Benieuwd naar hoe onze samenwerking er uit zou zien?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend informatief gesprek!